Spoštovani kupec

Spletna trgovina Irena Colorena vam nudi možnosti izbire med različnimi načini plačila in dostave. Način plačila in dostave si lahko izberete v procesu nakupa.

i.jpg

Plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi. V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru dostavne službe. Stroški dostave so odvisni od vrednosti nakupa in jih pošta slovenije prišteje k vrednosti izdelka. 

i.jpg

Plačilo po predračunu

Plačilo po predračunu oz. na TRR vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali s položnico (UPN). Po potrjenem naročilu boste po elektronski pošti dobili vse potrebne podatke za plačilo. Stroški dostave so odvisni od načina le-te.

i.jpg

Dostava

1.) Dostava po pošti Slovenije na izbran naslov znotraj Slovenjie.

Pri tem načinu se stroški dostave v višini 2,44 € prištejejo k ceni nakupa.

2.) Osebni prevzem v našem ateljeju na Zaloški 54 v Ljubljani. Po prejetem plačilu bomo vaš izdelek umaknili iz prodaje in čakal bo posebej na vas. Pri tem načinu se popolnoma izognete stroškom dostave. Rok za dvig že plačanega izdelka je 3 mesece. Po tem roku izdelek preide nazaj v last našega podjetja.