Dobrodošli na moji strani!

Kako deluje stran Irena Colorena?

Hvala, da ste si vzeli čas in obiskali mojo spletno stran. Tu vam predstavljam svoje delo in nudim pregled vseh trenutno dostopnih modelov oblek ter najrazličnejših motivov, med katerimi lahko izbirate. Irena Colorena je ustvarjalni atelje, kjer ročno rišem na oblačila, torbice in ostali tekstil, prav tako pa je moja velika ljubezen tudi ustvarjanje nakita iz polimerne gline. Ker nimam trgovine, vam žal prazne obleke (brez narisanega motiva) ne morem ponuditi, prav tako ne rišem na vaša oblačila. Za naročilo oz. informacije mi preprosto pišite ali pa me kar pokličite in skupaj bomo poiskali obleke in poslikave za vas.

Modeli oblek

Če kliknete na stran “Modeli oblek” najdete vse modele, ki so trenutno na voljo in med katerimi si lahko izberete tisto, ki vam je najbolj všeč. Obleke so v veliki večini narejene iz bombaža z dodatkom elastana, za poletje pa je veliko lanu, kateri prijetno hladi. Modele oblek redno menjam in prilagajm letnim časom.

Motivi poslikav

Če kliknete na gumb “Motivi” se vam odpre stran s predstavljenimi motivi, ki so na izbiro. Vsi motivi so narisani ročno in so prilagojeni kroju obleke. Zato so slike motivov simbolične, saj je vsaka obleka unikatna in prav taka bo tudi vaša. O podrobnostih izbranega motiva se dogovorimo za vsako naročilo posebej.

Obleke na zalogi

Vedno imam nekaj oblek tudi na zalogi in mogoče se prav med njimi najde katera, ki vam je najbolj všeč. Včasih je teh oblek več, včasih manj, zato svetujem redno pregledovanje zaloge.

Obleke in poslikave

Obleke in poslikave zanje so prilagojene samemu modelu obleke ter letnemu času za katerega je obleka namenjena. Ker nosi vsaka obleka svojo sporočilo, (seksi, večerna, športna …) je včasih bolj včasih manj pomembno, da tudi poslikava nosi sporočilo, ki je v skladu s samo obleko. Seveda si lahko poslikavo na določen model obleke izberete tudi same. Na vašo željo vam jaz pri tem lahko pomagam z nasveti.